VC Pardubice

Cena města Pardubic a krajský přebor pardubického kraje

Na nedělní závod už zůstalo o něco méně jezdců než v sobotu, i o něco horší počasí. Systém závodu i zpracování výsledků se tentokrát vyřešilo loňským způsobem, takže rozpisy a výsledky byly vyvěšeny v podstatě okamžite, jak jsme si v posledních letech zvykli. Že to nemusí být samozřejmost jsme si vyzkoušeli v sobotu, a pamatují to i starší rideři pamatující závody tak pět let zpátky.

I přes menší přešlap v předstartovním prostoru a nutnost opakování čtvrtfinálové jízdy (který mimochodem upozornil na to, že nominace na hlavního rozhodčího by měly být uváženější) se odjel celý závod bez zbytečných prostojí, čímž se podařilo vyhnout hrozícímu dešti a tři hodiny po poledni mohly být vyhlášeny výsledky závodu včetně krajského přeboru, který byl součástí velké ceny Pardubic.

Výsledky závodu

2016-04-02 KZR Pardubice

BCB:

Za Benátky se prostřídalo pár jezdců, kromě stálic ve starších kategoriích si poprvé vyzkoušeli závody i nováčci v BCB dresech. Svoje první závody, i když neměli šanci letošní jaro toho moc natrénovat, zvládli skvěle. Zazávodit přijeli i bratři Kratochvílové, zavzpomínat na svoje závodní časy – a zavzpomínali vítězstvími v kategorii MTB a příchozích.

Finálové výsledky BCB, TOP10:

Příchozí: 1. 92 BENEŠ Vítek

MTB: 1. 79 KRATOCHVÍL Jakub, 2. 595 HRUBÝ Jan

Cruiser: 4. 294 PODOLSKÝ Pavel

7/8: 8. 96 FRÉMUND Štěpán

11/12: 7. 257 ADÁMEK David

13/14: 3. 90 VESECKÝ Lukáš, 7. 30 VESECKÝ Jakub, 8. 117 MIKSA Jonáš, 9. 22 CIDLINSKÝ Jakub 

15/16: 2. 56 HLADÍK Štěpán, 7. 54 VESECKÝ Tomáš

 

Videozáznam finálových jízd:

Buďte první, kdo článek okomentuje

Vložte komentář

Your email address will not be published.


*