3.ČMP Favorit Brno

Sobotní třetí závod národního seriálu se jel znovu na Moravě, tenkrát v moravské metropoli, v areálu a dráze Favoritu Brno. Počasí na víkend se netvářilo nijak přívětivě, ale po přírodním zavlažování během páteční noci a sobotního rána se ukázalo v nejlepší formě, stejně jako bmx trať na Komárově. To ocenilo (téměř) rekordních více než 270 jezdců, kteří se postavili na start dráhy s dlouhou startovní rovinou a poměrně zákeřnou pro-sekcí.

Po celej den bylo na co koukat, v téměř všech mladších kategoriích se jelo na 1/4finále, a už z těch bylo kolikrát obtížné postoupit i pro leckteré favority. Špička se nebývale vyrovnává a finálová část závodu se jezdí skutečně na hrot. Od 14ti vejš už je na co koukat i co se týče rychlosti a techniky, a pro-sekce nebývale dramatizovala i závody elitní kategorie.

Tu stejně jako předchozí dvě ovládl Dominky Topinka před Mikešem Nevrklou, když za nimi na prosekci zustala ležet polovina startovního pole. Více najdete ve výsledcích a videozáznamech finálových jízd.

 

Výsledky

2016-04-02 KZR Pardubice Výsledky závodu
2016-04-02 KZR Pardubice Průběžné výsledky po 3.závodě

Finálové jízdy

 

Buďte první, kdo článek okomentuje

Vložte komentář

Your email address will not be published.


*